Sastanak projektnog tima projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

Dana 18. avgusta 2017. godine, u Privrednoj komori Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga , održan je sastanak projektnog tima, koji realizuje projekat koji finansira EU u okviru INERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija „ Eko Tamiš-novi turistički proizvod”. Na sastanku su učestvovali predstavnici Pokreta gorana iz Pančeva kao vodeći partner, predstavnici Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga, Asocijacija „Miltonija“ iz Temišvara i Asocijacija za promociju turizma i razvoj iz Temišvara, svi kao partneri.

Sprovođenje projekta„ Eko Tamiš-novi turistički proizvod” u okviru INERREG IPA Programa prekogranične saradnje Rumunija–Srbija, započelo je 14. juna 2017. i traje 18 meseci, do 13. decembra 2018. godine. Na sastanku je bilo razgovora o projektnim aktivnostima koje su planirane u narednom periodu i o obavezama partnera. Bilo je razgovora oko početka realizacije tendera koji su predviđeni u skladu sa predviđenim rokovima.

Pre sastanka projektnog tima je održan konstitutivni sastanak JSC-a, koji je inače predstavlja telo koje je zaduženo da se sve projektna aktivnostiu sprovode u skladu saim potpisan ugovorom. Usvojen je poslovnik o radu i dogovoreno da se krene u postupak izmene pojedinih pozicija u skladu sa konačnom verzijom projekta.

 

One thought on “Sastanak projektnog tima projekta „Eko Tamiš-novi turistički proizvod”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *